Een project herproduceren door middel van reverse engineering

Bent u op zoek naar reverse engineering software? Naar een partij die u exact kan adviseren welke software het beste past bij uw toepassing? Dan bent u bij Geopoints aan het goede adres. Geopoints vertegenwoordigt meerdere bedrijven die verschillende software leveren voor het reverse engineering. Omdat we zelf dagelijks werken met deze software, is ons advies gebaseerd op gedegen ervaring.

Eigen ervaring

Afgelopen maand ben ik begonnen met het bouwen van mijn nieuwe auto. Ik heb eigenlijk een auto gekozen die al heel oud is en die ik wel wil na bouwen omdat die niet meer gebouwd wordt. In het begin had ik geen idee hoe ik deze auto moest gaan maken omdat ik niet weet hoe die auto er precies van binnen en onder uit ziet. Ik kan alleen uitgaan op uiterlijk maar zelfs dan kan ik hem niet precies namaken omdat ik de precieze maten niet heb. Uiteindelijk kwam ik op een idee.

Ik heb lang gezocht op internet. Ik wist niet hoe ik moest beginnen met zoeken maar het is me toch gelukt. Het zoeken begon naar een 3d scanner zodat deze scanner die auto kon inscannen zodat ik de maten precies na kon maken.

Bent u benieuwd naar reverse engineering? Bekijk dan nu de website.

Comments are closed.