Een mooie nieuwe houten vloer van mijn oude vloer gemaakt

Omdat mijn vloer nu al ruim 10 jaar in mijn woonkamer ligt is hij wat beschadigd en is de kleur wat anders. Ik besloot eens aan de slag te gaan met een schuurmachine en wat lak om mijn houten vloer renoveren. Ik las wat artikelen op internet en ging op zoek naar een goed middel waarmee ik kon beginnen.

Een professioneel bedrijf inschakelen.

Toen ik op internet mijn zoektocht begon las ik toch wel veel artikelen die mij aanraadde om een professioneel bedrijf in te schakelen. Eigenwijs als ik ben besloot ik verder te kijken naar artikelen die beschreven hoe je dit zelf moest doen. Ik kwam tot de conclusie dat je inderdaad beter een bedrijf in kunt schakelen, gezien alle handelingen die je tot in de kleine precisie moet uitvoeren.

Ik wilde natuurlijk wel dat mijn vloer helemaal netjes en perfect zou zijn dus al snel belde ik Maerssen vloerhuys. Kort daarna heb ik mijn houten vloer laten schuren. Zij deden dit zo ontzettend netjes, ik was blij dat ik het toch niet zelf had gedaan. 

Toen de vloer in de lak was gezet zag hij er precies zo uit als toen ik hem aanschafte, zo ontzettend mooi als dat het geworden is na het opknappen van de vloer.

Comments are closed.