Een mooi horloge kopen

Ik was op zoek naar een mooi nieuw horloge voor mijn vriendin omdat ze binnenkort jarig zou zijn en ik dacht dat horloges wel een mooi kado konden vormen, vooral als ze bijvoorbeeld ingegraveerd zouden worden met een persoonlijke boodschap. Ik was al bij een juwelier geweest maar die had niet echt hele mooie horloges, of in elk geval geen exemplaren die ik graag wilde kopen. Een horloge kopen voor je geliefde is een beste klus want het moet natuurlijk wel een exemplaar zijn die erg mooi is en die ook nog eens bijzonder is. Het kan niet een gewoon ding zijn want het moet het gevoel dat je voor haar hebt reflecteren. Vandaar dat het wel een moeilijk kado is. Desalniettemin gaf ik de hoop niet op en ging ik dapper op weg naar de volgende juwelier om te kijken wat voor horloges deze in de aanbieding had. Ik liep een beetje rond en kwam inderdaad alweer een juwelier tegen. Gelukkig had deze stad er wel een paar dus ik had meer keuze. Ik liep naar binnen en ik werd begroet door een mevrouw met teveel make up op. Ik zei haar dat ik op zoek was naar een horloge voor mijn vriendin omdat ze bijna jarig was, en ze wees me op een vitrine vol met horloges.

Ik liep naar de vitrine toe en tuurde naar binnen. De hoeveelheid keuze wat betreft horloges was in deze juwelier in elk geval een stuk groter dan bij de vorige, en ik zag een aantal exemplaren die ik wel van dichterbij wilde bekijken. Een horloge vond ik erg mooi was was wel erg aan de dure kant dus die kon ik helaas niet nemen, maar er waren nog genoeg mogelijkheden wat betreft horloges in deze winkel, en dat gaf me in elk geval goede hoop dat ik wel een mooi horloge voor mijn vriendin zou kunnen vinden hier.

Ik liep naar de mevrouw achter de balie toe en vertelde haar dat ik wel een mooi horloge had gezien in de vitrine en dat ik deze graag van dichterbij wilde bekijken. De mevrouw zij dat het goed was en ze haalde de sleutel tevoorschijn om de vitrine met horloges open te maken. Ik liep achter haar aan richting de vitrine met horloges om te kijken welk horloge ik precies aan mijn vriendin kon gaan geven. Ik was echter nog niet helemaal zeker.

Comments are closed.