Een lichtkoepel voor uw woning of aanbouw

Waar een lichtkoepel vroeger vooral bij industriële gebouwen toe werd gepast, is dat tegenwoordig ook heel normaal bij woonhuizen en supermarkten. Bij platte daken met weinig lichtinval zorgt een lichtkoepel of lichtstraat voor de aanwezigheid van gezond daglicht. Daglicht zorgt niet alleen voor meer energie, het is bovendien ook geheel kosteloos.

Lichtkoepel verkrijgbaar in verschillende kleuren
Bij JET BIK zijn lichtkoepels en lichtstraten in verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Ze kunnen volledig op maat gemaakt worden, voor grote en kleine oppervlakten. Vooral bij donkere ruimtes met weinig lichtinval is een lichtkoepel een uitstekende oplossing. Hierdoor valt er veel meer daglicht naar binnen en transformeert een donkere kamer naar een lichte en open kamer. Een lichtkoepel kan ook een esthetische aanvulling zijn voor een huis of kantoor. Veel architecten en huiseigenaren verwerken namelijk lichtstraten en koepels in hun ontwerp voor moderne gebouwen met veel lichtinval.

Onderhoudsarm
Een lichtkoepel heeft zeer weinig onderhoud nodig en is in sterke materialen verkrijgbaar. De keuze van het materiaal is afhankelijk van de eisen. Een koepel kan ook als ventilatieraam worden gebruikt door middel van een opstaande ventilatieopstand. Ook qua isolatie is er met lichtkoepels en lichtstraten van alles mogelijk.

Inbraakwerende lichtkoepel
Bij JET BIK is een speciale inbraakwerende lichtkoepel ontworpen die inbrekers buiten houdt en voldoet aan alle actuele regels betreffende inbraakwerendheid. Op deze manier kunnen inbrekers niet meer door deze opening naar binnen komen om kostbare spullen in een woning of kantoor te stelen. Het is ook mogelijk om deze lichtkoepel naast inbraakwerend ook zonwerend te maken.

Comments are closed.