Een letselschade bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan vervelende gevolgen hebben voor de werksituatie waarin je verkeerd.
Ik werkte al een aantal jaren in een fabriek. In een fabriek met machines is de kans op een bedrijfsongeval natuurlijk hoger dan in de situatie dat je op een kantoor werkt.
Het spookt wel eens in je hoofd, je leest er wel eens over in de krant. Een letselschade bedrijfsongeval. Met een op dat moment normale dag op werk, voerde ik een controle uit bij een machine terwijl deze uitstond. Voor een collega van mij stond ik niet in zicht en hij dacht zonder problemen de machines weer op te kunnen starten. Met het starten van de machine raakte mijn linkerarm bekneld in de machine. Al snel hadden andere collega’s door dat ik bekneld zat en de machine werd uitgeschakeld.

De gevolgen van letselschade bedrijfsongeval

Het letselschade bedrijfsongeval had fysieke en geestelijke gevolgen voor mij situatie.
De beknelling van mijn arm had ertoe geleid dat mijn huid open was gescheurd. Ook had de beknelling gezorgd voor circulatieproblemen. Ik hield daarnaast er pijn aan over in de hand, pols en elleboog. Ik moest een operatie ondergaan om de huid te herstellen. Een gedeelte huidweefsel werd uit me bovenbeen weggehaald.

Een letselschadebureau voor een letselschade bedrijfsongeval

De situatie leidde er naartoe dat ik mijn werkgever aansprakelijk moest stellen voor de geleden schade. De specifieke arbeidsomstandigheden hebben geleid tot dit bedrijfsongeval.
Er was voor mij een lastige situatie ontstaan waarbij ik mijn werkgever aansprakelijk moest stellen.
Immers had ik altijd een prettige relatie. De kwestie zou ook ingewikkeld worden qua materie.
Materie waar je wel eens over had gelezen maar niet alles van afwist. Ik besloot op een letselschadebureau in de hand te nemen. Gelukkig was mijn werkgever goed verzekerd waardoor er op een prettige en snelle manier zaken konden worden afgehandeld. Na een jaar revalideren kon ik gelukkig weer werken. Gelukkig zijn de maatregelen omtrent veiligheid nog verder aangescherpt.
Laat het een wijze les zijn geweest.

Comments are closed.