Een innovatie onder de printers

De tijd is aangebroken om een nieuwe inkjet printer aan te kopen, maar met de vele modellen die nu op de markt zijn zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Printer zijn vandaag de dag eerder kleine computers die verschillende taken tegelijk kunnen uitvoeren. Het assortimenten taken die een printer kan uitvoeren hangt af van het soort printer. Voor je een printer gaat aankopen zet je dus best even op een rijtje welke eigen schappen jij nu net belangrijk vindt.

Wil je een printer die je makkelijk kan programmeren, gebruiksvriendelijk of zuinig is. of zie je eerder een printer die gekend is voor zijn lange levensduur. Dit zijn enkele voorbeelden van eigenschappen die een printer kan meedragen. De keuze ligt dus duidelijk niet voor de hand.
Gelukkig bestaan er tegenwoordig toestellen die verschillende eigenschappen met elkaar weten te combineren. De Leibinger LJET3 er zo eentje van.

Gemakkelijk en veelzijdig programmeerbaar

Een printer die je voor verschillende printopdrachten kan gebruiken is heel handig. Zo moet je namelijk niet meer verschillende printers aankopen om de variëteit van je printgebruik op te vangen. Helaas gaat zo een multifunctionele printer meestal wel gepaard met complex besturingssysteem. Gelukkig hebben een aantal printerfabrikanten hier iets op gevonden. Ze hadden het doel om een multi functionele printer te ontwikkelen waarmee je binnen enkele seconden de printer had opgestart en het gewenste object mee kon beprinten. En dit allemaal zonder te moeten inboeten aan de kwaliteit van de print opdrachten. of spoelprogramma’s te gebruiken.
Nog een functie die is opgekomen is de betere leesbaarheid van de printopdrachten dankzij de 32-drop resolutie. Hiermee kan je dus net zo makkelijk barcodes als 2D codes afdrukken.

Gebruiksvriendelijk

De innovatie printers zijn uitgerust met een kleurenscherm van 10.4  inches groot. Op dit scherm kan u de toepassingen die u gewoon bent vanuit windows over transporteren. Wanneer u met Windows kan werken hoeft u dus eigenlijk niets nieuws aan te leren om gebruik te maken met de laatste labelprinters.
Het kleurenscherm is ook uitgerust met een toch screen. U hebt dus geen toetsenbord, muis of ander apparaat nodig om een functie in te geven. Met een simpele toets van u vingertoppen hebt u de printer gestart. Wanneer u liever achter de computer blijft zitten om iets af te printen dan kan dit ook zonde problemen. U stelt gewoon de driver van de printer of van de driver van uw Windows en klaar is kees.
De gebruiksvriendelijkheid van uw printers kan zo bijdragen tot het time management van u onderneming, geen enkele minuut gaat verloren.

Een zuinige en betrouwbare printer

Iedereen vindt het wellicht wel vervelend dat je print opdracht wordt onderbroken omdat je inktjet op is of wanneer de printer weigert optimaal te printen omdat deze een weekend heeft stil gestaan. Om te voorkomen dat uw printjet uitdroogt of verstopt kan u de printer zodanig instellen dat hij op vaste tijdstippen de lucht en de restanten uit de inkjet verwijdert.
dankzij het regelmatig reinigen van de inkjet kan de printer ook sneller opstarten omdat de stereotype spoelcyclus nu overbodig is geworden.

Een printer opgebouwd uit topkwaliteit

Duitsland is het walhalla wanneer het aankomt op printer onderdelen. Het si dan ook niet verwonderlijk dat de laatste nieuwe printers allemaal onderdelen bevatten vervaardigd in Duitsland. Hierdoor kan uw printer gemakkelijk 10 jaar meegaan.Kwaliteit wordt in Duitsland zeer streng gecontroleerd en elk product krijgt een kwaliteitslabel met zich mee.  Tevens krijgt u daar bovenop ook nog eens een garantie van 2 jaar. U kan dus dubbel zo zeker zijn dat uw printer u niet in de steek laat.
Soms wordt er nog een gratis technische interventie service aangeboden, mocht er dan toch een technisch storing opduiken.

Comments are closed.