Ecologisch adviesbureau ook voor u aan de slag!

Beschikt u over een natuurgebied waar u graag eens  meer over te weten zou willen komen? Of heeft u bouwplannen maar zou u wel eens advies van een expert willen over de natuurlijke omgeving van de bestemming? Dan is het een goed idee om het advies in te winnen van een ecologisch adviesbureau. Zij maken een inventarisatie van de ecologische omgeving en brengen daarover een ecologisch advies uit!

Weet wat er leeft!

Bureau Viridis maakt een inventarisatie van alles wat er leeft, groeit en bloeit in de omgeving waar u benieuwd naar bent. Dit doen ze al jaren op een professionele manier. Door met een bootje rond te varen in de omgeving en overal camera’s te plaatsen kunnen ze uiteindelijk inschatten wat er zoal leeft. Hiervan ontvangt u uiteindelijk een uitgebreid overzicht zodat u hiermee verder kan. Behalve particulieren geven ze aan nog veel meer instanties advies zoals overheden, waterschappen, bedrijven enzovoorts.

Ook een ecologisch advies inwinnen?

U kunt vrijblijvend informatie aanvragen en krijgt zo een idee van wat Bureau Viridis voor u kan betekenen. U kunt via de website al van alles lezen over de werkzaamheden van dit bureau en uiteindelijk ook informatie aanvragen. Voor de website van Bureau Viridis klikt u hier.

Comments are closed.