Digitaal ondertekenen

Zoekt u een manier waarop u eenvoudig documenten kunt ondertekenen? Heeft u al wel eens gedacht aan elektronisch ondertekenen? Zo kunt u namelijk erg makkelijk belangrijke documenten ondertekenen, zonder dat het onnodig veel tijd kost. Evidos heeft een passende oplossing hier voor. Zij maken het namelijk mogelijk om allerlei soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Hierbij kunt u denken aan contracten, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten. Het hoeft niet meer op papier; het kan gewoon digitaal. 

Over Evidos

De naam Evidos staat voor Evidence in Online Services. Zekerheid in zakendoen op internet. Evidos is de marktleider op het gebied van het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen. Het voordeel is dat u kosten kunt besparen en dat u uw producten en diensten sneller en efficiënter kunt leveren. De SimpleSign producten van Evidos maken het mogelijk om uw klanten en relaties op een veilige manier documenten digitaal te ondertekenen.

Digitale ondertekening?

Een digitale ondertekening iets voor u? Voorkom onnodig printen, faxen, gegevens overtypen, post versturen en dergelijke. De oplossing heeft u gevonden. Een digitale ondertekening zorgt ervoor dat u veel kosten kunt besparen. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de website van Evidos en ontdek de vele mogelijkheden voor uw bedrijf.

Comments are closed.