Die geweldige pen, die zo geweldig schreef…

Waar denkt u aan op het moment dat ik zeg: Exclusieve pennen? Denkt u dan aan gewone simpele vulpennen? Simpele Balpennen? Of denkt u aan de top van de top? Die geweldige pen, die zo heerlijk schreef? Waar u enorm van baalde toen de inkt op was en u deze niet kon bijvullen, of vervangen. Kent u dit gevoel? Ik in ieder geval wel.

Vreselijk vind ik dat,  als ik net lekker een stukje aan het schrijven ben, en net op dat moment houdt die geweldig fijne pen er net mee op. Dan kan ik heb wel uit het raam gooien kan ik u vertellen. De meest fijne pen die ik ooit gehad heb kent u vast van naam. De Parker pennen? Gaat er al een belletje rinkelen? Een heerlijke pen was dat, ik heb daarna nooit meer zo’n fijne pen gevonden. Maar helaas ook deze pen ging niet levenslang mee en op een gegeven moment was de inkt dan toch echt op. Een maandenlange zoektocht heb ik erop nagehouden, maar tot nu toe nog nooit weer zo’n fijne pen kunnen vinden als deze pen. Maar goed, in mijn zoektocht naar een vervanger heb ik wel een hele hoop andere pennen kunnen proberen. Ik ben wel een beetje een pennenexpert geworden als ik het zelf mag zeggen. Van vulpen tot balpen, zelfs potloden en wasco, alles kunt u mij vragen en ik kan u hier antwoord op geven. Zo heeft mijn zoektocht naar deze ene geweldige pen mij toch nog geholpen, maar helaas niet weer aan een pen die zo fijn in m’n hand lag en zo lekker schreef. Ooit hoop ik deze nog terug te vinden.

Comments are closed.