Design van een keuken

Goede smaak en echt geweldig design zijn altijd relevant. De sleutel tot een keuken die goed ontworpen is ligt bij het verkrijgen van een evenwicht tussen functie en stijl. De winnende combinatie zal worden beïnvloed zowel door uw passie voor het koken als door het nieuwste op het gebied van technologie en apparaten.

Er zijn verschillende trends in het inrichten van de keuken.

1. Koelkasten

Een opkomende trend is een nieuwe interesse in koelkasten met grotere capaciteit. Het wordt duidelijk dat “groter is beter” en veel huiseigenaren proberen om extra schapruimte te krijgen, en grotere ruimtes voor groente en fruit.

2. Beautiful Black Is Back

Vandaag de dag zijn mensen op zoek naar wereldwijde trends voor culinaire inspiratie, en het is niet anders als het gaat om het ontwerpen van de keuken. De Europese trend voor zwarte keukenartikelen en apparaten, waaronder ovens en koelkasten, slaat ook aan in Australië. Dit wordt gezien als een stijlvol alternatief voor de traditionele witte of roestvrij stalen opzet. Het creëert een gevoel van diepte en contrast met de donkere vlakken.

Een eenvoudige manier van de invoering van deze verfijnde, klassieke kleur in uw nieuwe ontwerp is door te gaan voor zwarte werkbladen of kasten.

3. Geïntegreerde Keuken

De trending producten en functies gaan allemaal over het gemak in de keuken. Veel huiseigenaren gaan voor de plannen en ontwerpen die volledig zijn geïntegreerd voor een overzichtelijke en strakke look. Je bent zeker van een ontwerp dat alles naadloze in elkaar doet overgaan.

Bron: http://www.artikelmarketing.net/ideeen-voor-het-ontwerp-van-een-keuken

Comments are closed.