Design hanglampen

Bent u op zoek naar die ene moderne hanglamp? U heeft uw huis (opnieuw) ingericht, daar horen natuurlijk ook de passende hanglampen bij. De keuze in hanglampen is vandaag de dag gigantisch. Voor iedere interieur is er wel een geschikte hanglamp te vinden. Of nu gaat om moderne slaapkamer of klassieke woonkamer.

Wat kan er allemaal?

Hanglampen worden vaak aanvullend gebruik, als accentverlichting naast plafondspots of inbouwspots. We kunnen een onderscheid maken in hanglampen met een halogeenlamp of spaarlamp en LED hanglampen. Er wordt echter steeds vaker gekozen voor energiezuinige LED hanglampen. Hanglampen zijn op verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kroonluchter in de hal, boven de eettafel, in de keuken of de design hanglamp boven uw bureau.

Stijl en sfeer 

Bij de keuze voor de juiste hanglamp voor uw interieur let u natuurlijk op de stijl die past bij de overige verlichting en meubels. In een modern interieur  kiest bij voorbeeld voor geborsteld RVS of chromen hanglampen. In een klassieke of landelijke interieur neemt u bijvoorbeeld een combinatie met hout of stof. Veel hanglampen zijn leverbaar in complete series, van  hanglamp tot wandlamp.

Kortom; Een goed gekozen hanglamp is niet alleen functioneel maar geeft ook nog eens sfeer.

Comments are closed.