De voordelen van een TSM backup

Wat is de bedoeling van een TSM backup?
Wanneer u gebruik maakt van IBM Pure Systems, dan gaat dit vaak ook gepaard met een TSM backup. Een TSM backup heeft twee belangrijke doelen: archiveren en het maken van backups. Door gebruik te maken van archivering, kan een ondernemer zelf bepalen wat hij aan oude stukken bewaard, of wat hij weggooit. Een ondernemer is dus zelf verantwoordelijk voor het archiveren van zijn documentatie. Daarnaast is ook het maken van een backup een belangrijk doel. Deze zorgen ervoor dat het systeem weer in oude staat wordt hersteld, mocht zich een kleine of grote ramp voordoen.

Het efficiënt laten verlopen van bedrijfsprocessen
Wanneer u ondernemer bent, of u bent manager binnen een kleine of grote organisatie, dan is het belangrijk dat bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen. Dat is ook het geval bij het maken van backups. Wanneer u kiest voor een TSM backup, dan kiest u voor volledigheid. Enerzijds kunt u archiveren en alle documentatie up to date houden. Daarnaast slaat u alle belangrijke informatie op, die voor uw organisatie van belang kan zijn. Wanneer u graag op een effectieve manier de archivering van uw documentatie wilt verzorgen, dan is de TSM backup een prima oplossing voor u.

De opslag van informatie
In een tijd waarin gegevens blijven toenemen, ook binnen uw organisatie, is het van groot belang dat informatie correct wordt opgeslagen en op een veilige manier wordt bewaard. Niet alleen het opslaan, maar ook het beheren van uw gegevens is belangrijk. Gelukkig kan dat uitstekend wanneer u gebruik maakt van een TSM backup. U zorgt daarmee voor een efficiënte informatiestructuur die uw bedrijf ten goede zal komen. Daarmee maakt u de risico’s bij een eventuele ramp erg klein. Daardoor kunt u met een gerust hart blijven ondernemen.

Altijd beschikking over uw documentatie
Een TSM backup zorgt ervoor dat u op de korte en lange termijn kunt beschikken over belangrijke informatie. Documentatie die u op dit moment niet nodig heeft, kunt u simpelweg archiveren. Mocht u het op een bepaald moment nodig hebben, dan pakt u de TSM backup erbij en kunt u het altijd weer tevoorschijn halen. Door deze nieuwe vorm van opslagtechnologie, voorkomt u het risico dat belangrijke informatie eventueel verloren zou kunnen gaan. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare backup, dan is de TSM backup een absolute aanrader voor uw onderneming.

 

Comments are closed.