De slowjuicer voor meer voedingswaarde in uw smoothies

Gezond eten is erg belangrijk. Niet alleen genoeg eten houdt ons op de been, maar de juiste voedingsstoffen ook. Vitaminen bijvoorbeeld. Deze krijgen wij onder andere door groente en fruit binnen. Om een beetje met fruit en groente te experimenteren is het maken van sappen en smoothies een leuk idee. Kies voor een slowjuicer van Greenis hiervoor.

Over de slowjuicer van Greenis

Een slowjuicer is een fruitpers, maar is en kan ook veel meer dan dat. Waar een fruitpers sappen kan maken waarbij veel voedingsstoffen verloren gaan, maakt een slowjuicer ook soep, ijs en notenmelk en zullen bijna alle voedingsstoffen behouden blijven. Door de langzame en hitte vrije manier van persen en zeven kan dit gerealiseerd worden. Anders dan bij een reguliere fruitpers is dat deze niet veel geluid maakt, dat het een mooi modern apparaat is en dat het apparaat zeer zuinig is.

Interesse?

Wilt u meer weten over de slowjuicer of over het bedrijf Greenis Europe? Of bent u direct geïnteresseerd in het kopen van een slowjuicer? Ga dan naar de website voor de producten en alle informatie en om te bestellen. Verzendkosten zijn altijd gratis en u heeft vaak de bestelling de volgende dag al in huis.

Comments are closed.