De setting voortijdig komen te elimineren

Ben jij een man en heb je last van voortijdig komen? Dan is dit een artikel die je moet lezen. Jij gaat ontdekken hoe ook jij van je vroegtijdig komen afkomt. En dat de setting daarbij erg belangrijk is, wil je het voor elkaar krijgen.

Het ejaculatie proces is iets erg complex. Er vinden zowel mentale als geestelijke dingen plaats. Nu is het zaak om hier controle over te krijgen. En ik durf te wedden dat jij al diverse dingen hebt gedaan om dat voor elkaar te krijgen.

Als jij bezig bent, dan houd jij jezelf voor om nu eens niet snel te komen. Je focust je op het krijgen van geen zaadlozing. Om dan vervolgens te merken dat je het niet meer houdt en je weer een vroegtijdige zaadlozing krijgt. Je vraag je weer af hoe het heeft kunnen gebeuren.

Vervolgens maak jij weer met jezelf die belofte en lukt het weer niet. En zo beland je in een negatieve cyclus. Om daar uit te geraken moet je een paar dingen doen.

Als je begrijpt daar voortijdig ejaculeren een geestelijk een lichamelijk proces is. Dan snap je ook dat, dat de weg is die je moet bewandelen. Alleen kan je dat niet alleen.

Althans je kunt het wel alleen, maar je moet tegen je vriendin ook vertellen. Waarmee je bezig bent.

Klinkt lastig? Dat hoeft het zeker niet te zijn.

Jij gaat haar vertellen dat je gaat experimenteren. Dat je gaat leren om controle over je spieren en ejaculatie te krijgen. Echter zal dit niet gelijk resultaat geven, omdat jij verschillende methodes en oefeningen gaat doen.

Hier zal ze begrip voor hebben. Nu komt het, begrip is niet het enige dat je wilt. Jij wilt verlost zijn van de druk om te presteren zodat jij in een optimale setting kunt experimenteren. En ontdekt hoe jij van je vroegtijdig ejaculatie afkomt.

Jij gaat haar ook vertellen dat jij je ook bezig gaat houden. Hoe jij haar nog meer kunt verwennen en nog meer haar verlangens in bed kunt vervullen. Jij gaat je verdiepen in haar fantasieën en gedachten jij gaat nog meer haar lichaam verkennen.

Kortom tijdens jou experiment maak jij haar ook duidelijk dat jij ook bij haar een volgend niveau wilt ontdekken.

Dit zal jou rust geven omdat je weet dat een vroege climax niets hoeft te verpesten, omdat de avond ook draait om het ontdekken en bevredigen van haar verlangens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *