De schooltassen trends van 2015

Schoolboeken, Agenda’s, etui’s en noem het maar op. Het schoolseizoen is alweer halverwege. Tijd om dus weer op zoek te gaan naar de stoerste en nieuwste modellen schooltassen voor het nieuwe jaar. Je wilt er natuurlijk wel up to date bij lopen.

Wat is de trend van 2015?

In het jaar 2015 zien we weer diverse nieuwe schooltassen trends terugkomen. Zoals verwacht hebben we nog steeds de nummer 1 favoriet; de Eastpak rugtas. Deze tassen zien we nog steeds op alle scholen nog steeds voorbij komen. Tegenwoordig zie je ook dat studenten deze tassen vaak zelf opkleuren aan de hand van bijvoorbeeld studs of badges. Erg hip op dit moment zijn de fluor en neon kleurige tassen. Een ander populair schooltassen merk van dit moment is cowboysbag. Dit stoere merk zien we in diverse kleuren terugkomen en biedt leren tassen met een ongekend aantal mogelijkheden. Andere populaire schooltas merken die we nu terug zien zijn onder andere Kipling en Travelite.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een schooltas?

Belangrijk om op te letten is dat je een stevige schooltas hebt. Daarnaast is het van belang dat deze niet teveel je rug of schouders belast. Als laatste is het natuurlijk altijd handig als je de tas ook makkelijk kunt vervoeren op de fiets. Veel meisjes letten er daarnaast er ook op dat je er nog genoeg andere accessoires zoals make up en andere zaken passen in de schooltas.

Laptop en ipad

Mocht je een nieuwe schooltas gaan kopen dan is het ook altijd handig om rekening te houden met het feit dat je laptop of ipad ook goed in je schooltas past. Tegenwoordig is zeker de ipad niet weer weg te denken uit het hedendaagse schoolleven.

Comments are closed.