De nieuwe wintercollectie van United Nude

United Nude is in 2003 gestart met de ‘Möbius’ schoen. Sindsdien heeft United Nude zich gevestigd als een iconisch merk op de kruising tussen design en mode. Door zijn unieke visie, heeft United Nude de verbeelding van mensen geactiveerd en creëerde een wereldwijd publiek van ´United Nude lovers´.

United Nude schoenen hebben een helder concept, elegantie en innovatie. Het merk komt voort uit de verbeelding van architect Rem Koolhaas D (Nederlands) en en telg uit de Clarks familie, Galahad Clark (Engels), en is nu uitgegroeid tot een wereldwijd team van creatieve geesten.
Elk seizoen komt United Nude met de meest fantastische ontwerpen die vaak een kruising zijn van mode en architectuur, met kenmerkende hakken van bijvoorbeeld de Eamz, Cross, Solid en natuurlijk de variaties van het originele mobius ontwerp. Ook de wintercollectie van 2012 is weer gevuld met mooie pumps, comfortabele booties en heerlijk warme laarzen.

United nude komt met een perfecte laars
Zoveel winter laarzen, maar we zijn nog steeds op zoek naar die ene die alle voordelen heeft die belangrijk voor ons (vrouwen) zijn. Elegant, maar ook stoer, zodat wij ze kunnen dragen met jeans, niet te hoog, niet te laag, comfortabel en warm, stabiel, met een mooie hak, maar niet te dun anders komen ze te zitten tussen stenen op een stoep of een brug! De keuze voor de perfecte laars gaat dit winterseizoen naar de United Nude, Tammy laarzen. Het klinkt misschien ongelofelijk maar deze laars heeft ALLES IN EEN! Zowel elegant als stoer, warm (volledig gewatteerd van binnen), met platform van binnen en rubber onderkant van buiten, voor een hoge look maar lager gevoel en perfect voor alle weersomstandigheden… en de zwarte kleur maakt ze perfect om ze met alles te kunnen dragen.

United nude online
Online vind je een aantal United Nude schoenen dealers. Een bekende United Nude winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook de grootste collectie van United Nude online. Het bestellen van United Nude schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

United Nude in de winter
Laat de sneeuw en de kou maar komen, want met de nieuwe wintercollectie van United Nude kan de winter niet meer stuk. Elegant, stoer, chique of sexy, de nieuwe collectie heeft het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *