De nieuwe collectie Scotch Shrunk, SevenoneSeven en Bengh per Principesse kinderkleding online

Omdat er een nieuw seizoen is aangebroken heeft Vlinder en Valentijn de nieuwe collectie Scotch Shrunk, SevenoneSeven en Bengh per Principesse kinderkleding online gezet. De merken staan weer in het teken van de lente en gaan mee met de laatste trends. Voor zowel jongens als meisjes tot 16 jaar zijn er nieuwe modellen beschikbaar.

Scotch Shrunk nieuwe collectie
De nieuwe collectie van het Amsterdamse merk staat in het teken van de kleur blauw. Het jeansmerk voor jongens heeft verschillende nieuwe modellen beschikbaar gesteld die zeker zullen aanslaan dit voorjaar. De combinatie tussen stoere kleding en de luchtigheid van de lente werkt zeer goed. De nieuwe collectie van Scotch Shrunk is natuurlijk geïnspireerd door de ontdekking van een prachtige maar geheime tuin. Het merk heeft daarbij nieuwe bijzondere prints en denim modellen toegevoegd.

SevenoneSeven online
Voor meisjes is de kleding van SevenoneSeven online gezet. Dit merk staat bekend om zijn betaalbare kleding van uitmuntende kwaliteit. De kleding volgt de street fashion trend door naar de lente. De kinderkleding is functioneel en laat veel beweging toe. Het merk wil positiviteit uitdragen en dat jonge meiden hier in mee gaan. Vlinder en Valentijn heeft de nieuwe lijn van SevenoneSeven online geplaatst zodat jonge meiden weer van nieuwe kleding van dit merk kunnen genieten.

Bengh per Principesse kinderkledingDe collectie kinderkleding van Bengh per Principesse is het aankomende seizoen zeer compleet. De kleding voor meisjes van 3 tot en met 16 wordt door het merk zelf als ‘schattig en sportief’ omschreven. Bengh per Principesse kinderkleding is van Nederlandse makelij en levert kwaliteitskledingstukken. Dit jaar groeit de sectie sportkousen doordat dit het afgelopen jaar een groot succes is gebleken.

 

Comments are closed.