De kwaliteit van Nouba lipstick

Gekleurde lippen geven je direct een hele andere look. Van stijlvol naar sexy of van onschuldig naar stoer in slechts een paar seconden. Met een mooi lippenstift trek je zeker de aandacht! Bij het gebruik van lipstick wil je graag hoge kwaliteit en zekerheid dat deze uren goed blijft zitten. Probeer eens de lipstick van Nouba. Dankzij de textuur van deze lippenstift voelen jouw lippen de hele dag verzorgd aan. Het product is verzorgend en hydrateert de lippen de hele dag door. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd vanaf het ontwerpt tot en met de ingrediënten.

De lippenstiften van Nouba zijn eenvoudig aan te brengen en voelen zijdezacht aan. Met een van deze lipsticks houdt je de lippen soepel en zien ze er verzorgd uit. Er zijn verschillende collecties beschikbaar van Nouba, waaronder Millebaci, Plumping Gloss Sticks en de Rouge Bijou lipstick. Met een lippenstift van het merk NOUBA heb je gegarandeerd gekleurde lippen voor de hele dag.

Welke kleur lippenstift past bij jouw huid?

Naast de verschillende collecties zijn er natuurlijk ook veel verschillende kleuren beschikbaar. Maar wat is nu de perfecte kleur voor jou?

Lichte huid: Als je een lichte huid hebt staan beige, roze en nude kleuren jou super goed. Heb je een warme/gelige ondertoon in je huid? Pas dan op met felroze en fuchsia, dit kan namelijk vloeken bij je warme ondertoon.

Medium huid: Heb je een medium huidskleur? Dan kun je het beste gaan voor rode tinten. Donkerrood, fel rood, het staat je allemaal. Ook lichtroze, oranje en perzik kleur staan je goed.

Medium huid met een olijfkleurige ondertoon: Een medium huid met een olijfkleurige ondertoon (heeft een groen-gele ondertoon). Kleuren die goed staan bij jouw huid zijn iets donkerder, zoals donkerrood, donkerroze en bessenkleur.

Donkere huid: Als je een donkere huid hebt dan staan veel kleuren lippenstift jou goed! Van diepere rode, bruintinten tot felle opvallende kleuren. Pas wel op met kleuren die een oranjekleurige ondertoon hebben

Nouba lipstick online kopen

Lippenstift wordt tegenwoordig gezien als een modeaccessoire dat kan helpen de gewenste look te creëren. Wil jij je favoriete look creëren en je collectie lippenstiften vergroten? Je kunt nu vaak je lippenstift online bestellen. Met de bovenstaande tips moet het jou zeker lukken om jouw lippenstift collectie uit te breiden door online te bestellen.

Comments are closed.