De grappenmaker verkoopt sneller zijn occasion dan de serieuse auto verkoper

Een auto verkopen als particulier is een bezigheid die je behoorlijk wat narigheid kan bezorgen. Je moet op je hoede zijn dat je nietwordt opgelicht, je moet uitkijken dat alle formaliteiten zijn nagekomen, je moet zoveel mogelijk geld voor je auto zien te krijgen op een eerlijke manier… Kortom, een depressie is niet veraf als je zelf je auto wilt verkopen.

 

Wordt het allemaal wat te lastig? Heb je net zo’n kerel op bezoek gehad die er blijkbaar je auto als wrak wilde bestempelen? Begin je te vrezen dat je de auto nooit zal verkopen via een auto verkoop adertentie? Maak dan even tijd om te ontspannen. En hoe kan je beter ontspannen dan met een goeie mop? Maar om in de sfeer te blijven, kies je voor een mop die natuurlijk met auto’s heeft te maken, vooral leuk om de potentiele auto koper wat losser te krijgen en zich op zijn gemak te laten voelen. Het hoeft toch niet altijd heel serieus en zakelijk zijn, een gelaten sfeer doet wonderen om een goede deal te sluiten.

 

Een relaxe sfeer zorgt voor een vloeinde auto verkoop gesprek

 

Zoals de mop van de man die beweert aan een klant dat hij de beste autoverkoper ter wereld is. Hierop vraagt de klant om zijn 2de hands auto te verkopen. Oeps, zegt de verkoper, ik ben de op één na beste autoverkoper ter wereld. Degene die jou dat wrak heeft verkocht moet de beste zijn.

Of de agent die tegen een chauffeur zegt: je auto is te zwaar geladen, ik ga je rijbewijs in beslag nemen. “Waar heb je het toch over”, zegt de chauffeur, dat weegt maar een paar grammetjes, wat een onzin!

Wat krijg je als een Kever door een plas water rijdt? Een Golf…

Wat is Pamela Anderson in een Daf? De eerste oldtimer met airbags.

Een auto verkoop bedrijf smeert een klant een brandverzekering aan voor zijn auto. Daarna probeert hij ook nog een diefstalverzekering aan te smeren, waarop de klant zegt: wie gaat er nu een verbrande auto stelen?

Twee domme blondjes staan voor het stoplicht. Ineens roept het ene blondje: groen! Het andere blondje denkt even na en antwoordt: een kikker.

Je occasion verkopen binnen 48 uur: dit is geen grap

 

En… heb je zin om verder moppen te lezen in plaats van je occasion verkopen? Surf dan snel naar de occasion inkoop site “ikwilvanmijnautoaf.nl” en geef de gegevens van je auto door. De 2de hands auto vekroop wordt dan gratis en vrijblijvend voor jou gedaan, binnen de 48 uur wordt je op de hoogte gebracht van het hoogste (realistische) bod voor je 2de hands auto en dan beslis je zelf of je ingaat op het bod of niet. En ondertussen kan jij je bezighouden met zaken die veel leuker zijn dan een auto verkopen. Enne… dat laatste is natuurlijk geen grap!

Comments are closed.