De autosloop in Den Haag

Je mag aannemen dat degene die jouw auto gaat slopen een professional is. Het is vakkundig werk, want ieder onderdeel moet op een vakkundige manier uit de auto worden gehaald. Daarbij kun je niet hardhandig te werk gaan en dien je je als sloper te houden aan bepaalde regelgeving. Zo moet men eerst alle vloeistoffen die de auto bevat verwijderen. Dit doet men meestal als eerst wanneer men een auto gaat slopen. Nu met sloopregeling Den Haag wordt er een subsidie gegeven. Bepaalde olie wordt uit de auto gehaald en ook vloeistoffen zoals koelvloeistof wordt uit de auto gehaald. Als dit gebeurt is kunnen de onderdelen die nog bruikbaar zijn er uit worden gehaald en worden opgeslagen in het magazijn. Als alles er uit is gehaald wordt het schroot naar de schrootverwerker gebracht.
Hoeveel kan ik verdienen aan mijn sloopauto in Den Haag?
De meeste mensen brengen hun auto om verschillende redenen naar de autosloperij Den Haag. Een belangrijke reden die ook met regelmaat wordt aangevoerd is geld. Natuurlijk zul je niet rijk worden als je een auto naar de sloop gaat worden, maar het kan een mooie meevaller zijn als je nog wat kan verdienen aan je sloopauto. Wij kunnen in dit artikel niet zeggen hoeveel een bepaalde auto waard is.

Veel hangt af van de staat van de auto. Als de auto er eigenlijk nog prima uitziet, maar simpelweg de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde, dan kan de auto soms nog best wat opleveren. Mogelijk zelfs iets rond de dagwaarde. Een demontagebedrijf kan ook besluiten om je auto te repareren en deze weer op de markt te brengen.

Comments are closed.