Dakdekker in de omgeving van Enschede

Grootste Dakdekker in de omgeving van Enschede bouw- Britse aannemer heeft vanmorgen aangekondigd het vertrek van chief executive Andrew McNaughton na slechts een jaar in de post en het initiatief voor dakdekker in Enschede een strategische herziening die is waarschijnlijk te zien het te verkopen Parsons Brinckerhoff , de Amerikaanse engineering bedrijf dat het gekocht voor £ 380m in september 2009 .

De twee ontwikkelingen lijken met elkaar dakdekker Enschede verweven , maar het is nog niet duidelijk of de heer McNaughton schip is gesprongen , omdat hij het ​​niet eens is met de strategie omkering of wordt geduwd omdat hij is aangetast door het mislukken van de overname dakdekker Enschede.

Hij trad Balfour dakdekker Enschede Beatty in 1997 na 12 jaar met Kier en werd benoemd tot lid van de raad van bestuur in 2009 als COO . Een burgerlijk ingenieur , volgde hij Ian Tyler als chief executive in april 2013 . Hij werd gecrediteerd op dat moment met ” de ontwikkeling van mondiale strategie van de groep om te verhuizen naar een hogere groei sectoren en regio ” .

Steve Marshall , niet- uitvoerend voorzitter Balfour dakdekker Enschede Beatty , zal overnemen als uitvoerend voorzitter tot er een opvolger is benoemd . De heer Marshall , zoals Ian Tyler , is een accountant .

Balfour Beatty zei vanochtend dat hoewel Parsons Brinckerhoff had ” nog steeds een zeer succesvol bedrijf te zijn en is sterk gegroeid onder Balfour Beatty ’s eigendom ” de verwachte voordelen van het hebben van in – house ontwerp vermogen had niet gematerialiseerd .

In haar verklaring heeft de raad zei : ” Zoals verwacht ten tijde van de overname , is er groei in de markt naar ontwerp geweest en bouwen en Publiek Private Samenwerking contracten. Echter , het hebben van professionele dakdekker Enschede dienstverlening en de bouw mogelijkheden gecombineerd binnen een organisatie heeft materiaal concurrentievoordeel niet geleverd voor de Groep. Daarom onderzoeken we de beste manier om de wezenlijke waarde van de Parsons Brinckerhoff bedrijf te realiseren. We zullen een update te geven te zijner tijd dakdekker Enschede. “

Comments are closed.