Crematie Rotterdam

Crematie Rotterdam

Wanneer u bij Van Ballegooien Uitvaartverzorging een crematie in Rotterdam laat verzorgen kunnen wij u op diverse vlakken van dienst zijn. Het ligt geheel aan u wat er precies gewenst wordt om de crematie van de overledene in orde te brengen.
Als eerst dient er overleg gepleegd te worden omtrent de crematie in Rotterdam zelf. Dit kan bij u thuis of op onze locatie. Daarna kunnen we in detail bekijken hoe de crematie verder zal verlopen.

Mogelijkheden

Diverse mogelijkheden staan er voor u open om de crematie in Rotterdam op een gepaste manier te laten plaatsvinden. U kunt dan onder andere denken aan het verzorgen en kleden van de overledene en bijvoorbeeld de manier hoe er gewenst wordt dat de overledene naar de rouwkamer van het crematorium wordt gebracht.

Diensten crematie Rotterdam

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat alvorens de crematie in Rotterdam plaatsvindt, de aangifte van overlijden door ons wordt gedaan.
De aangegeven mogelijkheden hierboven voor een crematie in Rotterdam vormen slechts een greep uit het aanbod van diensten dat wij van Van Ballegooien Uitvaartverzorging voor u kunnen doen. Voor meer informatie staan wij u graag telefonisch of persoonlijk te woord.

Uw crematie in Rotterdam wordt optimaal verzorgd

Comments are closed.