Chevrolet Cruze 1.8 LT NAVI kopen met 4.500,00 euro korting

De nieuwe Chevrolet Cruze zal u jaren lang trouw diensten verlenen, de auto is comfortabel, stijlvol en betrouwbaar. Een auto is een eenmalige investeren voor uw gezin, het is een moeilijke beslissing voor veel mensen omdat ze niet weten waar opgelet dient te worden om de juiste auto te kiezen.

De Chevrolet Cruze is een doorbraak in de wereld met zijn stoere, moderne uiterlijk trekt  hij veel mensen aan. De auto heeft strakke lijnen voor een sportieve, moderne look. Naast het uiterlijk is de auto een zeer complete uitvoering met veel luxe extra’s en komt standaard met 3 jaar fabrieksgarantie. Maar het mooiste komt nog: de nieuwe Chevrolet Cruze is nu verkrijgbaar op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com met 24% korting! Dat is 4.500 euro korting op de splinternieuwe Chevrolet, zo’n deal kunt u niet voorbij laten gaan.

Een stijlvolle, ruime auto die ongelofelijk goed presteert

Auto rijden is de normaalste zaak van de wereld, maar het brengt wel gevaren met zich mee. Dat is de reden waarom de nieuwe Chevrolet Cruze voorzien is van zowel 6 airbags als ABS, Active Stability & Traction Control, Cruise Control en parkeersensoren. Naast deze extra veiligheidsmaatregelen zal u ook van allerlei andere luxe extra’s genieten zoals elektrisch bedienbare spiegels, boorcomputer en ingebouwd navigatie systeem. Deze auto kopen zal voor veel prettige, comfrotabele en veilige reizen zorgen  waarbij u zorgeloos van A naar B zult rijden.

4.500 euro korting op de splinternieuwe Chevrolet Cruze

U kunt momenteel gebruik maken van een geweldige aanbieding op de nieuwe Chevrolet, deze staat nu te koop op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com met 4.500,00 euro korting. Grijp u kans zolang de actie nog loopt! U hoeft zich ook geen zorgen maken over de verkoop van uw oude auto en de bijkomende dubbele kosten, u kunt kosteloos uw oude auto aanmelden op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Eenmaal ingeschreven ontvangt u binnen 48 uur een bod op uw occasion van een betrouwbare, erkende autohandelaar die u contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht.

 

Comments are closed.