Chambre D’Hotes, om echt van Frankrijk te genieten

Frankrijk, al jarenlang één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder ons Hollanders. Hierbij wordt vaak gekozen voor een hotel of camping, maar kies eens voor het echt Franse gevoel door te overnachten in een B&B Frankrijk. Een B&B is een vrij onbekend begrip voor het merendeel van de Nederlanders, want wat moet je nou met een logeerplek waar je slechts kunt overnachten en een ontbijtje kunt krijgen? Het antwoord is: heel veel! Een B&B is een geschikt uitgangspunt voor een doorreis of om het land echt te leren kennen. Boek een Bed and Breakfast in meerdere provincies en zie meer van Frankrijk dan je ooit gedacht zult hebben.

Chambre D’Hotes, Frankrijk op zijn best

Chambre D’Hotes Frankrijk, een plek waar niet veel mensen komen, maar waar je wel het ultieme Frankrijk-gevoel kunt beleven! Je overnacht in een prachtig en typisch Frans gebouw, waar ’s ochtends je met liefde en vers bereide ontbijt voor je klaarstaat. Ontbijten doe je terwijl je geniet van je uitzicht over de uitgestrekte natuur. Een hoogtepunt tijdens je verblijf.

Een B&B is wat mij betreft veel fijner dan een camping of een hotel. Je kunt je eigen dagen invullen, doordat je niet wordt verwacht voor de lunch of het diner en je voelt je ook niet verplicht gebruik te maken van je all-inclusive arrangement  ‘want die is nou eenmaal geboekt en dan eten we ook hier’. Er is persoonlijk contact met de eigenaar die je ontbijtje klaarmaakt en je kamer schoonhoudt. Echte Fransen, voor je vakantiegevoel.

Kies voor een Chambre D’Hotes, kies voor een unieke ervaring.

Comments are closed.