Catering Hengelo

Laatst hebben wij gebruik gemaakt van de heerlijke diensten van Catering Hengelo. Dit bedrijf bevindt zich eigenlijk in Haaksbergen, maar dat is zeker wel naast de deur. Wij hadden van te voren al een aantal goede recensies gelezen en begrepen dat de kwaliteit van de catering hoger ligt dan bij andere cateraars in de buurt. Daarom hebben wij toch besloten om voor deze Catering Hengelo te kiezen. Wilt u weten wat wij besteld hadden? Lees dan verder zodat wij u kunnen inspireren om ook zo’n heerlijke Catering Hengelo te bestellen.

Catering Hengelo

Vooraf hadden wij besloten om te gaan voor een buffet, zodat onze gasten zichzelf gemakkelijk konden voorzien van allerlei lekkers. Alleen is er altijd wel een groot verschil tussen de cateraars. Wij hebben eerder wel eens bij een andere in Enschede besteld en dit was helaas niet helemaal naar wens. Want toen die gerechten aankwamen waren ze niet helemaal warm meer. Dat kan natuurlijk, omdat er meestal een brander onder wordt geplaatst, maar het was al haast koud geworden. Daarom wilden we deze keer gaan voor een goede Catering Hengelo zodat we zeker wisten dat de gerechten op een heerlijke manier bereid waren en ook nog eens warm bleven. Wanneer dat goed is, is het niet erg om iets meer te betalen voor een goede catering. De gasten vonden vooral de varkenshaas met champignons helemaal geweldig. Dit omdat het best wel eens voorkomt dat de varkenshaas verkeerd wordt bereid of dat deze te lang wordt gebakken. Daarom raden wij Catering Hengelo zeker aan!

Meer weten over Catering Hengelo?

Bekijk de website eens van hun, dan zult u zien dat het zeker de moeite waard is om te kiezen voor die catering! Vragen kunt u natuurlijk ook altijd stellen aan het bedrijf, als u twijfelt over welke gerechten u moet kiezen.

Comments are closed.