Bruiloft jurken voor iedereen

Ben je binnenkort te gast op een bruiloft? Dan wil je natuurlijk de perfecte bruiloft jurk aan! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de bruid overschaduwd wordt, maar met een paar tips en adviezen voor het vinden van een mooie bruiloft jurk zal jij ook stralen op deze dag. Zoals iedereen weet is een witte jurk op een bruiloft not done.

 

Do’s bij het uitzoeken van de bruiloft jurk

Bij het uitzoeken van een bruiloft jurk zijn er een aantal aspecten waar je op moet/kunt lettend die jouw keuze makkelijker maken. Voordat je zoektocht begint is het belangrijk om de uitnodiging goed te lezen, dit is de sleutel tot succes voor de perfecte bruiloft jurk. Uit de uitnodiging kun je niet alleen opmaken of er een dresscode is maar ook waar en wanneer het feest plaatsvindt, is essentiële informatie voor een perfecte outfit. Als het bruidspaar erg religieus is, dan wordt te veel bloot niet op prijs gesteld! Probeer je iets ingetogener te kleden door bijvoorbeeld je schouders te bedekken.

 

Bruiloft jurken voor daggasten

Wanneer je overdag uitgenodigd ben op de bruiloft aanwezig bent is een jurk met zachte kleuren een goede keuze. Je wilt niet teveel opvallen en donkere kleuren voor een jurk zijn vaak ’s avonds wat mooier. Maar zoals hierboven beschreven is het wel van belang dat er wordt gekeken wanneer en waar de bruiloft gehouden wordt. Dit heeft invloed op de keuze van jouw bruiloft jurk.

 

Bruiloft jurken voor avondgasten

Ben je uitgenodigd om ’s avonds aanwezig te zijn op de bruiloft, dan heb je wat meer speling wat betreft de kleuren van jouw jurk. In de avond kun je in een outfit verschijnen die wat meer opvalt, bijvoorbeeld felle kleuren of eventueel een zwarte jurk. Denk hierbij wel aan of het bruidspaar een duidelijk dresscode heeft aangegeven. Vaak is in de avond de dresscode cocktail. Voor vrouwen betekent dit een cocktailjurk en voor mannen een ‘black tie’. Let hierbij alleen wel op dat deze jurk niet te flashy is.

Comments are closed.