Breng de jeugdigheid weer terug in je gezicht

Rimpels, lijnen en groeven: we zitten er eigenlijk natuurlijk allemaal niet op wachten. Helaas krijgen we er uiteindelijk allemaal mee te maken, zij het dat de een er natuurlijk meer last van heeft dan de ander. bovendien stoort de een zich ook meer eraan dan de ander. maar voor diegenen die het erg vervelend vinden, is het natuurlijk fijn om te weten dat er behandelingen mogelijk zijn om een stuk minder van deze rimpels en lijnen te zien in het gezicht.

De huid van de hals en het decolleté is erg kwetsbare huid en daarom ontstaan hier in de loop der jaren vaak veel rimpels en andere ontsierende dingen zoals pigmentvlekken. Die rimpels zijn goed te behandelen met een behandeling hals en decolleté. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van fillers. Er zijn verschillende soorten fillers en afhankelijk van de soort behandeling kan er gekozen worden voor een dikkere of een dunnere filler. Voor een behandeling neuslippenplooi kan bijvoorbeeld een dunnere filler worden gebruikt dan voor de behandeling van de hals en het decolleté. Voor die regio is over het algemeen een dikkere filler nodig omdat dit gebied vaak meer beschadigd is dan de huid in het gezicht. De huid in het gezicht wordt vaak beter verzorgd met hydraterende crèmes en is daarom vaak iets minder beschadigd. Maar het is natuurlijk allebei wel stukken huid die vaak in de kijker staan en daarom wil je natuurlijk wel dat dit er goed uit ziet.

De behandeling zelf is eigenlijk maar weinig ingrijpend. Er is geen vervelende verdoving of narcose nodig, al mag je altijd om een plaatselijke verdoving van de huid vragen. De ervaring leert echter dat dit voor de meeste mensen eigenlijk niet echt nodig is en dat zij het goed af kunnen zonder verdere verdoving, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Comments are closed.