Bouwen met hout in plaats van steen

Wenst u een energiezuinige woning met een echt duurzaam karakter? Een woning met topisolatie die snel kan opgeleverd worden? Kies dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Deze trend van bouwen voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen en reikt bovendien een hele reeks extra voordelen aan.

Houtskeletbouw biedt het voordeel dat het bouwproces veel minder lang duurt dan bij de “traditionele” bouwwijze. Dankzij een goede voorbereiding zorgt 3bouw voor een supersnelle afwerking. We zijn minder afhankelijk van de weersomstandigheden waardoor de bouwtijd uiteraard enorm wordt ingekort. Omwille van de droge bouwmethode is het mogelijk de woning meteen te schilderen. Daarenboven kan de woning onmiddellijk betrokken worden.

3bouw levert kwaliteitswoningen af aan uitzonderlijk sterke prijzen dankzij het unieke bouwconcept. Zo biedt 3bouw volledig afgewerkte, winddichte en ruwbouw kwaliteitswoningen in houtskeletbouw aan tegen een uitzonderlijke prijs. Bovendien is in de prijs meer voorzien dan je denkt!

Naar energieverbruik toe is 3bouw houtskeletbouw een echte topper die voldoet aan de strengste isolatienormen. Een houtsketeletbouwwoning is makkelijk te isoleren. Dankzij de doorgedreven isolatie bespaart u sowieso permanent op uw energiefactuur.

Het hout dat gebruikt wordt voor de houtskeletstructuur is afkomstig uit duurzaam beheerde Scandinavische bossen. Hout is een volledig hernieuwbaar basismateriaal, niet vervuilend tijdens exploitatie en verwerking. Op het einde van de cyclus is hout volledig recycleerbaar.

Ook houtskeletbouw kan perfect op uw behoeften worden afgestemd, zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking.

Bron: Houtskeletbouw – 3bouw houtskeletbouw en energiezuinige woningen

Comments are closed.