Boodschappenhulp

Bent u op zoek naar boodschappenhulp voor ouderen of voor mensen die minder makkelijk zelf hun boodschappen kunnen doen? Dan bent u bij Boodschappenboer  aan het juiste adres. Geen onredelijke bezorgprijzen, geen onredelijke productprijzen, gewoon de prijzen die u gewend bent in de supermarkt voor slechts € 2,95 thuisbezorgd bij u – of op welk gewenst adres dan ook – in Twente.

Waarom te veel betalen?

Veel boodschappenservicebedrijven vragen onredelijke bedragen. Een uurtarief voor het doen van de boodschappen, een bedrag om het te bezorgen en de producten zijn vaak ook een stuk prijziger. Dat hoeft allemaal niet meer. Bestel bijvoorbeeld de boodschappen voor uw vader of moeder, opa of oma of iemand anders gemakkelijk online bij de Boodschappenboer.

Hoe werkt het boodschappen bestellen online?

Het enige wat u hoeft te doen is zelf aan te geven welke boodschappen u wenst te ontvangen, gemakkelijker wordt het niet.

En als iemand niet met een pc overweg kan?

Kan degene voor wie u de boodschappen moet regelen niet met de computer overweg? Print dan ons formulier zodat hij of zij zelf een boodschappenlijst kan opschrijven. Deze kunt u dan in de computer invullen en wij bezorgen de gehele bestelling op het gewenste adres. Leuker én gemakkelijker kunnen we het niet maken.

Comments are closed.