Betrouwbare ruitreparatie van Quick Fix

Quick Fix staat bekend om haar service en klantvriendelijkheid. De eigenaars’ passie is om mensen tevreden te stellen na een ruit reparatie. De afwisseling in het werk maakt het voor hem zo leuk. De ene keer is het een bedrijfsbus en de volgende keer is het een klassieke auto waarbij het zijraampje vervangen moet worden. Het is echt een passie en die nemen ze bij Quick Fix uiterst serieus!

Mijn ruit is kapot, en nu?

Veel mensen weten niet goed wat ze moeten doen als er een sterretje in hun ruit zit. Ze verwachten hoge kosten en omdat ze deze maand al krap zitten stellen ze het uit naar volgende maand. Maar met de vrieskou van afgelopen maanden is dat juist het onverstandigste wat u kunt doen! Als u de verwarming op de hoogste stand zet en er een groot verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur ontstaat, kan een sterretje snel doortrekken naar een flinke barst. Een kleine reparatie is dan niet meer mogelijk, en het te betalen bedrag stijgt flink. Het is daarom verstandig meteen een afspraak te maken met Quick Fix. Daar betaalt u voor een sterretje nog geen 40 euro! En voor twee sterretjes betaalt u nog geen 50 euro. Met die prijzen valt het dus allemaal wel mee!

Maak een afspraak

Wilt u vandaag nog een afspraak maken met Quick Fix? Bel dan, of maak online een afspraak. Direct naar de website? Klik dan op deze link: repareren ruit.

Comments are closed.