Bescherm uw tuinset in de winter

Een tuinset heeft dezelfde functie als uw banken en tafels binnen hebben. Echter hebben uw banken en tafels binnen weinig last van grote temperatuursverschillen en hebben ze weinig last van een hoge luchtvochtigheid. Tuinsets hebben het het zwaarst in de winterperiode.

Bescherm uw tuinset

Voor het goed beschermen van uw tuinset is het de beste oplossing om deze binnen op te bergen. Op deze manier heeft de tuinset het minst last van temperatuursschommelingen en andere weersomstandigheden.

Een andere oplossing voor het beschermen van uw tuinset is het aanschaffen van beschermhoezen en afdekhoezen. Dit is een goede oplossing als u binnen de ruimte niet heeft om uw tuintafels en tuinbanken op te slaan. De hoezen beschermen tegen zaken als vocht, regen, sneeuw, ongedierte en algen. De hoezen zijn er veelal te vinden in een aantal standaard formaten en zijn er van verschillende soorten kwaliteiten. Zorg ervoor dat u hoezen koopt van voldoende kwaliteit om zo uw tuinmeubelen goed te beschermen.

Het beschermen van uw tuinset betekent niet dat u uw tuinset niet meer hoeft te behandelen. Het is zeker zaak dat u deze wel behandelt voordat deze buiten wordt geplaatst. Door de tuinset jaar op jaar te behandelen, zult u zien dat dit de levensduur doet verlengen.

Bescherm uw tuinkussens

Als u een tuinset heeft, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk ook tuinkussens. Om ze ook volgende zomer weer te gebruiken, moeten deze in de winter goed worden beschermd tegen ongedierte en vocht. In de zomer kan dit prima door ze te bewaren in uw tuinhuis of garage.

De kussens kunt u het beste in de winter op kamertemperatuur bewaren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan  raden wij aan om gebruik te maken van tuinkussenhoezen. Tuinkussenhoezen beschermen uw tuinkussens tegen vocht en ongedierte.

Kortom, het best voor uw tuinset is het als u deze binnen opslaat. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het ook een goede oplossing om gebruik te maken van beschermhoezen. Tuinkussens kunnen het beste bewaard worden op kamertemperatuur en anders is het goed om gebruik te maken van tuinkussenhoezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *