Beroemdheden en tattoo’s

Tattoo’s worden steeds meer populair, dat heft hoofdzakelijk met beroemheden te maken die grote sleeves en rugplaten laten zetten. Mensen zien Chris Brown op MTV verschijnen met een mooie sleeve en de borst vol met inkt en denken “Hey, dat staat mooi, dat lijkt mij ook wel wat.”

Tattoo’s waren eerst taboe, als je een tattoo had werd je meteen scheef aangekeken door mensen als of je een of een ander crimineel bent. Tegenwoordig is een trend geworden, of mode. Een tattoo nemen is bijna normaal tegenwoordig, vooral in de jeugd. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 2 uit de 10 mensen een tattoo hebben.

Celebrity tattoos

 De meest bekende tattoo’s zijn die van Angelina Jolie, omdat zij een van de eerste vrouwen was die eraan begon en er zo open over was. Tegenwoordig zijn vooral rappers bekend om hun tattoo’s omdat ze vaak meteen hun hele lichaam vol laten zetten, zoals bijvoorbeeld Lil Wayne, Eminem, 50 cent enzovoort. Vooral Lil’Wayne, hij gat zelfs een stap verder door zijn gezicht vol te laten zetten, en heeft ook een aantal UV tattoo’s die alleen onder Blacklight zichtbaar zijn. UV inkt is alleen medisch niet goedgekeurd, dus hij neemt wel een risico door dat soort tattoo’s te laten zetten zonder over de gevolgen na te denken. Het is mogelijk dat UV inkt kankerverwekkend zou kunnen zijn, wat niet wenselijk is.

De sleeve hype

 In de voetbal wereld zie je steeds meer spelers met een “sleeve”lopen, of een mouwtje. Gezien dat Nederland de grootste voetbalfans kent is dat ook een grote reden waarom steeds meer mannen sleeves laten zetten. Vrouwen doen dat ook steeds meer, maar toch blijft het hoofdzakelijk populair bij de mannen. De populairste sleeve is die van David Beckham, met wolken, zonnestralen enzovoort is het een mooie, sierlijke sleeve die heel veel mensen aanpsreekt.  Zoals je kunt zien zijn sleeves op dit moment de tattoo hype, nu is de vraag wat de volgende zal worden?

 

 

 

 

Comments are closed.