Belgie & Vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Spaanse rente:
De Spaanse rente noteerde gisteren 2,6 procent, terwijl dat op het dieptepunt van de eurocrisis in 2011 nog 7,5 procent was, de Italiaanse tienjarige rente noteerde 2,8 procent. Toen was het 7,2 procent. Volgens obligatiespecialist Theo Leerling van Theodoor Gilissen Bankiers maakt de markt zich geen zorgen meer over het uiteenvallen van de euro. Volgens hem was het wel zo dat de lage rente in Duitsland en Nederland in 2012 werd veroorzaakt door de vrees dat de eurozone uiteen zou vallen. Leerling zegt dat de markten zich afvragen waar de rentebodem ligt, maar ook hoe de rente-ontwikkelingen op de langere termijn zullen zijn. Er is op het lage renteniveau ook kritiek, vooral ook in Duitsland, waar de spaarbanken spreken van een ‘onteigening van spaarders’
Second opinion:
Oranje Vermogensmanagement BV wordt steeds meer benaderd door beleggers voor een zgn. “Second Opinion” van hun bestaande portefeuille. In de meeste gevallen worden portefeuilles aangehouden bij een instelling waar men ook een betaal-en spaarrekening heeft of, vanwege de lage kosten, men belegt geheel zelfstandig via het internet.

België vermogensbeheer vergelijken

België vermogensbeheer vergelijken

Comments are closed.