Belgie en vermogensbeheer vergelijk

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het zelf selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders is een hele lastige klus. De verschillen tussen de beheerders zijn erg groot. Verschillen in beleggingsbeleid, specialisme, aantal klanten, kostenstructuur, omvang, eigendomsverhouding, beloningsbeleid etc. Een goede vermogensbeheerder is ook niet automatisch voor u een geschikte beheerder.

 Maar wat moet nu zorgen dat de beurzen verder stijgen? De kwartaalcijfers zijn voor het overgrote deel al geweest. Dus daar verwachten we niet veel stimulans meer van. Het belangrijkste cijfers is vrijdag gekomen en nu weer achter ons gelaten. We zien dat de grondstoffen het moeilijk hebben om de weg naar boven te blijven volhouden. Goud is fors gedaald en ook olie lijkt even niet door de $60 heen te komen. Voor de olieprijs geldt dan ook nog eens dat deze “overbought” is. Dat wil zeggen dat er minder kooporders kwamen in het laatste stukje van de stijging. De kans op een daling daarin is dan ook te verwachten. Mocht de olieprijs inderdaad dalen, dan zullen ook de oliefondsen een kleine daling gaan meemaken. Kortom, wij denken dat we wellicht een recordstand zullen halen, maar dat dit niet met veel overtuiging zal zijn. Beurshandelaren zijn altijd blij met records, maar niemand wil de laatste kooporder geven.

Comments are closed.