Belangrijk voor een restaurant

Jarenlang ben ik al een restauranteigenaar, maar hebben wij de eerste jaren het enorm moeilijk gehad in onze branche. De huishoudens kregen steeds minder geld ter vrije besteding en gingen hierdoor minder vaak uiteten. Het was voor onze branche dan ook enorm lastig om het hoofd boven water te houden, maar door middel van investeringen is dit ons restaurant toch gelukt. Echter was de kwaliteit van het eten niet altijd even goed in ons restaurant. Gezien het feit dat ik zelf nooit met het eten bezig was kwam ik hier veel te laat achter. Echter heeft Gullimex ons nu geholpen.

Temperatuur van het eten onvoldoende

Tijdens een diner in ons eigen restaurant bleek het vlees helemaal niet gaar te zijn en was deze zelf koud van binnen. Dit bleek naderhand vaker te zijn gebeurd toen ik op het internet naar oude recensies ben gaan zoeken. Er was veelvuldig geklaagd over het eten dat van de buitenkant er gaar uit zag, maar toen het opengesneden werd nog vaak koud was. Echter hebben wij nu de juiste instrumenten aangeschaft voor in onze keuken en zijn deze recensies verleden tijd.

De juiste temperatuur

Wilt u ook graag het eten op de juiste temperaturen serveren? Klik op de volgende link: thermometer.

Comments are closed.