Bedrukte bierglazen met logo

Er zijn natuurlijk veel soorten glazen die bedrukt kunnen worden, maar bedrukte bierglazen zijn natuurlijk heel uniek. Wie kan er nou zeggen dat zijn of haar logo op een bierglas staat. Een biertje drinken uit bedrukte bierglazen met uw slogan of logo, dan heeft u meteen aanspraak. Naast de bierglazen zijn er natuurlijk vele andere relatiegeschenken, zoals andere drinkglazen, zoals een bidon, theekopje en zelfs een heel servies. Bedruktemokken.nl heeft het eigenlijk allemaal wel en daarom is er voor u ook genoeg keus.

Bedrukte bierglazen bestellen en betalen

Als u denkt dat het bestellen een heel lang en lastig proces is dan heeft u het goed mis. Het is heel simpel. Kies uw glas of mok, de kleur, het aantal dat u nodig heeft en bedenk een leuke boodschap. U kan uw logo of slogan uploaden op de website en daarna is het een kwestie van de bestelling afronden. Let wel op dat u het logo aanlevert als EPS-bestand in hoge resolutie voor de beste kwaliteit. Er wordt eerst een proefdruk opgestuurd na 1 tot 3 werkdagen en als die wordt goedgekeurd dan zullen de producten gedrukt worden. Na controle van uw order zal er een factuur verstuurd worden per e-mail. Als de betaling is voltooid en in goede orde is ontvangen door ons kan de bestelling verzonden worden.

Er zijn meerdere bedrukte bierglazen beschikbaar in onze webshop en daarom zit er altijd wel wat voor u tussen, zoals stapelglas, vaasjes van verschillende grootte, bierglazen met voet, glazen voor sterk bier en natuurlijk bierpullen. Heeft u vragen over betalingen, het drukwerk of over onze producten, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of mailen. Ons team staat voor u klaar en zal u professioneel en vriendelijk te woord staan.

Comments are closed.