Bachelor knots – zijde manchetknopen

Bachelor knots – mooie zijde manchetknopen voor uw overhemd of pak. Bachelor knots nu ook online!

UPDATE: Bachelor knots direct online uitzoeken

Wie kent ze niet: van die mooie en soms uitzonderlijke zijde manchetknopen?! In amerika noemen ze dit silk knots ofwel bachelor knots. Mooie kleurrijke manchetknopen. Ze zijn momenteel erg populair en je ziet zelfs sterren en bekenden ermee lopen. Leuk!

Bachelor knots in alle kleuren

Het mooie aan bachelor knots is dat je ze al snel ergens kunt oppikken voor een zeer acceptabel bedrag. Voor dezelfde prijs van een (normale) manchetknoop koop je vaak al een heel zakje vol van deze originele knoopjes.

Bachelor knots

Bachelor knots

Lees meer over Bachelor knots online …

Jort Kelder en Bachelor Knots

Tegenwoordig hebben bekende Nederlanders zoals Jort Kelder zelfs mooie zijde manchetknopen (Bachelor Knots). Zijde manchetknopen zijn een leuke oplossing als je genoeg hebt van standaard manchetknopen. Zijde manchetknopen worden gemaakt van drie parallelle strengen elastische zijdedraad die samen uiterst precies worden geweven tot een knoop van tussen de 10-30 mm met daartussen een verbindende draad.

Bachelor knots zijn er in ‘normale variant’, maar ook in een mooie ‘barrel’ of ‘swirl’ van kleuren. Daarnaast zijn er ‘biggie knots’ met een wat grotere knoop aan de buitenkant zodat het nog meer opvalt! Je hebt ze ook in de vorm van bloemen – maar dat leek ons mee iets voor anderen ..

 

 

Comments are closed.