Baat bij een Tempur matras

Voor veel mensen is een goede nachtrust belangrijk. Maar vooral bij mensen met fysieke klachten hebben baat bij een goede nachtrust. Een goed matras kan goed helpen om de nacht door te komen.
Al jaren lang kampte ik met nek en rugklachten en mijn vorige matras hielp me niet om deze klachten te verminderen. Binnen mijn familie waren er enkele mensen die ervaringen hadden met een Tempur matras. Zij waren allemaal laaiend enthousiast waardoor ik toch wel benieuwd begon te raken naar de eventuele effecten voor mijn lichaam.

Voordelen van een Tempur matras
Ik ben gaan zoeken op het internet naar de ervaringen met deze matrassen. Welke voor en nadelen deze matrassen hadden. In een Tempur matras wordt er gebruik gemaakt van een materiaal waardoor je minder draait in je slaap. De druk is evenredig verdeeld waardoor de bloedsomloop niet wordt beperkt van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je hersens minder vaak het signaal hoeven te geven om te draaien. Door het draaien en wisselen van houding wordt je slaap kort onderbroken.
Hoe minder het draaien des te langer je diep kunt slapen. Je lichaam kan op deze manier beter rusten en je staat met een fitter gevoel op!

Vooral een belangrijk voordeel waar mijn aandacht naar uitging was het verhelpen van rug, nek en schouderklachten. Ik kwam via verschillende forums de goede verhalen tegen over mensen met klachten en de positieve ervaringen met een Tempur matras.

Het uitproberen van een Tempur matras
Met de positieve ervaringen ben ik gaan kijken naar een Tempur dealer in de buurt.
In de buurt zat een woonboulevard, waar ook Tempur matrassen en bedden werden aangeboden. Ik ben dus hier naartoe gegaan. Het vriendelijke personeel kon mij voorzien van advies en ik kon de verschillende soorten Tempur matrassen uitproberen. Het comfort van deze bedden was gelijk te merken. Het comfort in combinatie met de positieve ervaringen van andere mensen hadden mij overtuigd. Ik heb inmiddels een aantal maanden een Tempur matras waar ik geen moment spijt van heb gehad. Mijn nek en rugklachten zijn aanzienlijk verminderd. Een aanrader voor iedereen!

Comments are closed.