Autoschade herstelbedrijf van Kalker in Paterswolde

Van Kalker autoschade herstel BV!

Van Kalker autoschade herstel is een familie bedrijf gevestigd in het Drentse Paterswolde onder de rook van de stad Groningen. Eigenaar Simon van Kalker heeft het bedrijf in 1985 opgericht samen met zijn vrouw. Inmiddels is het een modern bedrijf met zeven medewerkers die gebruik maakt van de nieuwste technieken. De kernwaarden zijn echter het zelfde gebleven. Het bieden van maatwerkoplossingen. Hierdoor staat van Kalker autoschade herstel bekend als de autoschade hersteller van Noord Drenthe.

Diensten

De diensten die van Kalker aanbied op het gebied van autoschade herstel zijn in een aantal varianten te beschrijven. Lichte beschadigingen zijn makkelijk te verhelpen met spotrepair. Heeft u ruitschade? Ook bij Van Kalker bent u aan het juiste adres. Beschadigingen aan kunststof delen van de auto kan Van Kalker met de juiste techniek repareren. Vervangen is dan niet nodig. Kleine deuken kan Van Kalker zonder spuiten voor u repareren. Mooie technieken om zonder al te veel kosten en inbreng van materialen uw auto weer als nieuw de weg op te krijgen. Tot die tijd kunt bij Van Kalker gebruik maken van de leenauto’s die voor klaar staan. Zelfs als autorijschool kunt hier gebruik van maken. Leenauto met dubbele bediening zit ook bij Van Kalker in het assortiment.

Focwa

Deze uitstekende service tegen scherpe tarieven heeft geleid dat Van Kalker sinds jaar en dag Erkend Focwa autoschade herstel bedrijf is.

Een aantal richtlijnen zijn dat er altijd gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen er niet wordt getornd aan de garantie, de veiligheid gegarandeerd blijft en dat de schade financieel wordt afgewikkeld. Op de schade is ook de 4 jaar Focwa schade garantie van toepassing.

Autoschade herstel Groningen

Van Kalker voor alle schade in uw auto als u woont in Groningen.

Autoschade herstel Friesland

Van Kalker voor alle schade in uw auto als u woont in Friesland.

Autoschade herstel Drenthe

Van Kalker voor alle schade in uw auto als u woont in Drenthe.

Comments are closed.