Auto verkopen in tijden van crisis

In deze tijden van crisis gaat het verkopen van auto’s zienderogen achteruit. De automobielindustrie schreeuwt moord en brand. Zo gingen de verkoopcijfers de voorbije maanden met maar liefst 11 procent achteruit. En dan doen we het in België nog beter dan in Italië of Spanje waar de cijfers met maar liefst 20 procent daalden.

Deze fenomenale achteruitgang voor de verkoop van nieuwe auto’s heeft wel zo zijn voordeel bij de verkoop van tweedehands auto’s. Meer en meer mensen zoeken in tijden van crisis eerder naar een degelijke occasie dan naar een nieuwe auto.

Mensen willen hun wagen verkopen aan een betrouwbare opkoper

Toch boet men niet graag in op gebied van zekerheid en kwaliteit. Dat impliceert dat het merendeel van de geïnteresseerden in een tweedehands wagen voor recentere modellen gaat en liefst met garantie. Natuurlijk kan alleen een professionele verkoper een wettelijke garantie bieden. Hierdoor gaan mensen voor de aankoop van een tweedehands auto liefst naar een garage of naar een betrouwbare autohandelaar.

Wagen online verkopen

Dat betrouwbare autohandelaars in deze crisistijden gouden zaken doen, is goed nieuws voor wie zijn auto wilt verkopen via “ikwilvanmijnautoaf.be”. Hier kan je als particulier gratis je auto aanbieden. Men gaat dan voor jou op zoek naar op voorhand gescreende professionele auto aankoop bedrijven waarvan men weet dat zij interesse hebben in jouw auto. Eigenlijk kan je deze werkwijze een beetje vergelijken met de samenwerking met een makelaar om je huis te verkopen. Bij “ikwilvanmijnautoaf.be” kan men zoeken in een lijst van duizenden auto opkopers. De mensen die over je voertuig onderhandelen kennen de knepen van het vak. Zo ben je er als particulier zeker van dat je auto zal verkocht worden aan een aanvaardbare prijs. En uiteindelijk blijf jij als eigenaar degene die beslist of een bod al dan niet aanvaardbaar is. Sedert het ontstaan van “ikwilvanmijnautoaf.be” werden reeds meer dan een half miljoen wagens op een vlotte manier verhandeld.

 

 

 

 

Comments are closed.