Altijd alles bij de hand

Het moederschap is natuurlijk iets waar je enorm trots op ben. Zo besteed ik ook elke week vele uren met mijn dochter, en ga ik het liefst met haar overal naar toe. Mijn man is veel op het werk, en om deze reden heb ik vaak alle tijd met mijn dochter. Zo ben ik laatst met haar naar het dierenpark geweest, iets waar zij enorm van genoten hebt. Het enige wat ik met dit soort uitjes altijd bij mij heb, is mijn lieftallige dochter en mijn verzorgingstas.

Alles bij de hand hebben

Met mijn verzorgingstas heb ik altijd alles bij de hand. Zo heb ik hier vele vakjes in zitten, die ik helemaal ingericht hebt op een slimme wijze. Zo heb ik een aparte vak voor de luiers van mijn dochter, maar ook een aparte vak waar ik altijd extra schone kleren in heb zitten. Daarnaast heb ik een vakje met de voeding en een apart vakje voor waar haar fles in kan zitten.

Ben jij ook een moeder, of ken jij een moeder die wel een verzorgingstas kan gebruiken? Of ben jij op zoek naar hele hippe luiertassen? Neem dan eens een kijkje op de webshop die zich helemaal gericht heeft op hippe luier- en verzorgingstassen.

Comments are closed.