Alpatech – webshop voor alarmsystemen

Er zijn diverse redenen waarom u uw huis zou willen beschermen en er zijn ook diverse manieren om dit te doen. Bij AlpaTech kunt u kiezen uit een breed assortiment aan verschillende soorten alarmsystemen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. AlpaTech levert alarmsystemen van het merk ABUS. ABUS staat bekend als een toonaangevend bedrijf betreffende beveiliging en levert een consequent groot internationaal assortiment. Er zijn dan ook alarmsystemen beschikbaar voor zowel particuliere klanten als commerciële klanten. Ze zijn geschikt voor normale woningen, maar ook voor kantoren, gebouwencomplexen en zelfs fabriekshallen en flatgebouwen. De systemen kunnen beschermen tegen allerlei gevaren zoals inbraak, brand, water en andere noodsituaties.

U kunt bij AlpaTech een keuze maken tussen diverse modellen van alarmsystemen. Zo kunt u kiezen tussen een bekabeld of draadloos alarmsysteem. Draadloze systemen zijn tegenwoordig erg betrouwbaar door vernieuwde technologieën. De systemen zijn vrij van storingen en worden regelmatig getest door het versturen van testmeldingen. Daarnaast wordt er direct een sabotagemelding verstuurd in geval van sabotage van sensoren. Het installeren van een draadloos systeem is vele malen goedkoper dan dat van een bedraad systeem. Reden om toch voor een bedraad systeem te kiezen is dat bij een draadloos systeem regelmatig de batterijen vervangen moeten worden. Daarnaast eisen sommige verzekeringen een NCP klasse 3 wat alleen mogelijk is bij een bedraad systeem. U kunt ook uw huis of kantoor beschermen met sensoren. U kunt tevens kiezen voor een combinatie van dit alles door een alarmpakket aan te schaffen.

Surf naar http://www.alpatech.net/alarmsystemen en bekijk onze mogelijkheden. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Comments are closed.