AlpaTech Bewakingscamera’s

Heeft u besloten om bewakingscamera’s aan te schaffen? Bij AlpaTech kunt u kiezen uit diverse modellen, sets en accessoires.

Bewakingscamera prijzen
De camera’s zijn geschikt voor zowel particulieren als commerciële klanten. Er zijn diverse bewakingscamera’s beschikbaar in een prijscategorie van €73 tot €3300. Er zijn diverse modellen beschikbaar als buitencamera’s, draadloze camera’s en mini camera’s. Daarnaast kunt ook kiezen voor een “Dome Camera”. Een Dome camera is vooral geschikt om in te zetten bij vandalisme bestrijding en kan de slechtste weersomstandigheden weerstaan. Ten slotte kunt u ook nog kiezen voor een “IP Camera”. De IP Camera is een geavanceerd model vooral geschikt voor professionals. De camera geeft beelden van uitstekende kwaliteit weer waarop veel details te zien zijn. Daarnaast is de IP Camera extra veilig door de bewegingsherkenning. Ook kunnen foutalarmen als warmtebewegingen veroorzaakt door de verwarming vermeden worden door sensoren. Met de bewakingscamera’s van AlpaTech kunt u niet alleen beelden bekijken, maar kunt u deze ook bewaren en versturen naar diverse locaties.

Zonder goed licht is het voor camera’s onmogelijk goede beelden te verstrekken. Daarom verkoopt AlpaTech ook diverse schijnwerpers. Om ook in duisternis goede beelden te kunnen verstrekken zijn de schijnwerpers voorzien van infrarood. Om de beelden te kunnen bekijken en te kunnen verstrekken zijn monitoren en recorders nodig die AlpaTech ook in haar assortiment heeft. Bent u opzoek naar een combinatie van de hiervoor genoemde producten? Dan kunt u de keuze maken om een cctv bewakingsset aan te schaffen.

Comments are closed.