Afscheid groep 8

Binnenkort ga ik bij de website van Jilster een afscheid groep 8 tijdschrift maken. Dat kun je daar zelf ontwerpen! En een hartstikke leuk idee als afscheidscadeau voor de juf van groep 8, waar mijn dochter in die klas een leerling is. Samen met ouders van klasgenootjes van haar willen we graag voor de juf van groep 8 een origineel afscheidscadeau gaan maken. Geen standaard dingen zoals een kaartje etc. Maar wij wisten eerst nog niet wat. Totdat wij gingen Googelen en Jilster dus tegenkwamen.

Googelen op afscheid groep 8

We zijn eerst gaan Googelen op afscheid groep 8, om een leuk en origineel cadeau te vinden. En toen vonden we dus al gauw Jilster.nl. We lazen in het stukje tekst dat je daar je eigen tijdschrift kunt maken. En wij waren daar direct enthousiast over geraakt.

Vervolgens zijn we een kijkje gaan nemen op de website. Daar stonden vele voorbeelden! Met covers / voorkanten van groepsfoto’s met de hele groep 8 erbij, of ergens per persoon een professionele foto laten maken en die zijn vervolgens samengevoegd op een voorkant. Vele leuke versies in ieder geval van wat er mogelijk is!

Tijdschrift maken

We waren overtuigd geraakt van hoe leuk afscheidscadeau dit is. Daarom zijn ook wij gestart met het maken van een tijdschrift. Iemand werd aangewezen als hoofdredacteur. Vervolgens werden er andere ouders omheen gekozen die graag willen meewerken aan het cadeau. Met die ouders van leerlingen uit groep 8 is een planning gemaakt van wie wat gaat doen en waarvoor verantwoordelijk is.

Vervolgens ging iedereen aan de slag. En binnen no time hadden de meesten al hele verhalen van hun kinderen in Word getypt, van onvergetelijke momenten. Toen alles af was hebben wij het tijdschrift afscheid groep 8 besteld. Een paar werkdagen later werd het al bezorgd!

En de juf vond het een geweldig afscheidscadeau.

Comments are closed.