Aankoop iPhone 6

Een echte Apple Junkie en sta je te trappelen als het bedrijf een nieuw product lanceert? Dan werd je vast heel gelukkig van het nieuws dat de nieuwe iPhone 6 eraan komt. Een vernieuwd toestel met nieuwe mogelijkheden. Maar in hoeverre zal het toestel waard zijn om aan te schaffen? Is er wel genoeg vernieuwd om een groot bedrag neer te leggen. Op Castle Telecom lees je alles over de iPhone 6 kopen.

Verschillende ervaringen

‘Ik besloot om bij het uitkomen van de iPhone 5c nog even te wachten met aanschaffen. Ik ben gek van Apple producten en de vernieuwing. De nieuwe iPhone 6 gaat volgens mij aan al mijn verwachtingen voldoen. Zodra het mogelijk is reserveer ik een toestel en zorg dat ie naar mij toekomt’

Of toch een Sony Xperia abonnement?

Een Sony Xperia is ook een gewild toestel. Zou dit toestel Apple kunnen vervangen? Gebruikers denken hier verschillend over. Veel lijkt misschien op Apple geïnspireerd (of juist andersom) en uiteindelijk werkt het toestel in grote lijnen hetzelfde.

Meer weten over dit onderwerp?

Bezoek de website van Castle Telecom. Hier schrijven ze over al het nieuws rondom de lancering van nieuwe mobiele telefoons. Ook is het mogelijk om hier een nieuw abonement Sony Xperia af te sluiten of de iPhone 6 te kopen.

Comments are closed.