Aanhangwagen huren in Westerlo

U heeft iets gepland en u zoekt een aanhangwagen om het werk te vergemakkelijken. Een opruiming, tuin inrichten of verhuis, neem dan eens een kijkje bij KSA-Solutions in Westerlo. U kan kiezen uit een breed assortiment van ongeremde en geremde aanhangers zowel voor aankoop als verhuur.

Aanhangwagen verhuur
Misschien heeft u maar kortstondig een aanhanger nodig of heeft u geen plaats om er ééntje te stallen. In dat geval bent u beter af als u een aanhangwagen huurt in plaats van te kopen.

De geschikte aanhanger voor elke klus
Als u een aanhanger zoekt om op vakantie te gaan, of u heeft er één nodig voor een verhuis of opruiming, dan gaat het niet om hetzelfde type. KSA heeft voor elke job de geknipte oplossing, van klein formaat aanhangers tot trailers om auto’s te transporteren met nog een heleboel mogelijkheden daar tussen.

Termijn
Als u maar 1 dag gebruik maakt van het voertuig of een periode van meerdere dagen, dan heeft dat een invloed op de prijs. Elke termijn is mogelijk en een overzicht van de daarbij horende prijzen vindt u op de website van KSA-Solutions.

Waarom huren
Als u kiest voor huren in plaats van kopen dan moet u de aanhanger niet zelf stallen. Bovendien kan u zelf de periode bepalen. Heeft u het voertuig maar 1 dag nodig, dan is dat geen probleem. U kunt de aanhanger ook huren voor een weekend. Als u een aanhangwagen huurt bij KSA dan mag u er zeker van zijn dat deze perfect onderhouden is.

KSA doet meer dan enkel maar verhuur. U kan er ook terecht voor onderhoud. Bovendien hebben ze ook alle onderdelen voor uw aanhangwagen in voorraad of zijn ze te bestellen. Elke aanhanger heeft een nummerplaat nodig en die kan u bij KSA laten maken. Af en toe heeft KSA tweedehands aanhangers die volledig gecheckt worden, ook op alle wettelijke regels en een onderhoud krijgen vooraleer ze te koop worden aangeboden.

Bron: http://www.aanhangwagenswesterlo.eu

Comments are closed.