2Love Tony Cohen, de meest letterlijk collectie

2Love Tony Cohen is een designer label met internationale elegantie. Zijn jurken en andere ontwerpen zijn o.a. geshowd op New York Fashion Week en onlangs presenteerde hij zijn nieuwe collectie in de Amsterdamse Gashouder waar topmodel Kim Feenstra zijn show opende.

Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid
Deze nieuwe 2Love Tony Cohen collectie komt voort uit een emotie. De kernwoorden zijn openheid, eerlijkheid en duidelijkheid en dat wordt dan heel letterlijk vertaald naar de kleding.
Het is volgens Tony Cohen dan ook zijn meest sexy collectie geworden want de kleding is heel transparant en lichaamsvolgend. Zo heeft hij bij veel stukken de zijkant opengemaakt, waardoor de boodschap van openheid en duidelijkheid heel letterlijk en reëel vertaald is naar de kleding.

Materialen en productie
Veel van de gebruikte stoffen zijn speciaal voor deze collectie gemaakt, in onder andere Italië en Frankrijk. De stofkeuze is uiteraard ook heel belangrijk. Hij heeft deze keer heel veel met kant gewerkt, ook weer om de boodschap van openheid en transparantie te benadrukken, en de productie van kant duurt gewoon heel lang. Hierdoor was het de weken voor de presentatie behoorlijk stressen voor Tony Cohen. Alle kleding was klaar, maar moest alleen nog in elkaar gezet worden. Maar gelukkig was alles op tijd voor een prachtige show.

Oog voor details
Jassen die vaak vloeiend en recht vallen langs het lichaam hebben een passende en iets kortere mouw. Blouses variëren van ultra passend tot verlengde variaties die vaak gepaard gaan met losse pyjama fit broeken en super passende lederen leggings of met ‘rits gepantserde’ Jeans. Jurken zijn gedrapeerd om de sterkte van de vrouw te benadrukken, maar dan met een moderne draai. Al met al een complete suggestie die de stijl van zelfverzekerde vrouw benadrukt.

2LOVE TONY COHEN ONLINE

Online zijn er ook een aantal winkels die de eigentijdse lijn 2love Tony Cohen verkopen. Een bekende 2Love Tony Cohen winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook 2love Tony Cohen online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je kledingkast aan met de geweldige designs van Tony Cohen. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Comments are closed.