Werkzaam via Flexwurk

Al tijdens mijn tijd op de middelbare school ben ik begonnen met werken. Een bijbaan naast mijn havo kon prima, vond ik. Dat bleek ook zo te zijn. Ik ben begonnen als uitzendkracht bij Flexwurk, een uitzendbureau in de buurt. Gewoon in Drachten, dat is lekker dichtbij en gemakkelijk voor zowel mij als voor het bureau. 

De voordelen van uitzendwerk

 Als uitzendkracht korte tijd werkzaam bij een bedrijf of op een evenement. Soms een enkele dag, maar de laatste tijd ben ik ook wel eens enkele weken bij hetzelfde bedrijf gedetacheerd. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn ook heel verschillend van aard. Zo zit ik bij evenementen vaak achter de kassa of in een soort container waar ik muntjes verkoop. Soms ben ik ober of afwasser op feesten en ik heb ook een tijdje gewerkt in een leuk en gezellig cateringbedrijf via Flexwurk uitzendbureau.

Baan die bij je past

Er zijn meerdere bedrijven die met Flexwurk samenwerken en waar je terecht kunt komen. Niet alleen zijn het meerdere bedrijven, het zijn ook meerdere branches waar je in kunt werken namens dit uitzendbureau DrachtenEr zijn dus vele mogelijkheden en daardoor vind je altijd de (tijdelijke) baan die bij je past!

Comments are closed.