Weegschalen en kassasystemen vindt u bij De Ridder & Den Hertog

de ridder en den hartogBent u op zoek naar weegschalen, kassasystemen en/of diverse toebehoren? Bij De Ridder & Den Hertog vindt u wat u zoekt! Wij weten als geen ander uw wensen op het gebied van weeg- en afrekenen te vertalen naar geschikte producten en/of kassa software.

Door de jarenlange ervaringen op het gebied van weeg- en afrekensystemen kunnen wij uitstekend inspelen op de behoefte van de gebruiker. Den Hertog bv, opgericht in 1946, en De Ridder bv, opgericht in 1989, werken sinds 2011 samen onder één naam; De Ridder & Den Hertog. Door deze samenwerking is het beste van beide bedrijven bewaard gebleven en zijn de servicemogelijkheden geoptimaliseerd.

In het uitgebreide assortiment vindt u diverse producten op het gebied van wegen en afrekenen in de industrie en/of retail. Op het gebied van kassasystemen beschikt De Ridder & Den Hertog over POS-systemen en touchscreen kassasystemen, maar ook vindt u bij ons diverse “eenvoudigere” kassasystemen. Ook beschikken wij over kassa software.

Op het gebied van weegschalen biedt de Ridder & Den Hertog een grote diversiteit. Winkelweegschalen, bankweegschalen, telweegschalen, vloerweegschalen, unsterweegschalen, rekenweegschalen, precisieweegschalen en controleweegschalen vindt u bij De Ridder & Den Hertog.

Om u zo goed mogelijk te adviseren bij de aanschaf van een weeg- en/of kassasysteem, beschikt De Ridder & Den Hertog over meerdere verkoopadviseurs. Bekijk de website, neem contact op met onze verkoopadviseurs en laat u vrijblijvend adviseren over onze producten.

De Ridder & Den Hertog- Weegschalen, Kassasystemen & Service center

Comments are closed.