Wat is een aggregaat

Een aggregaat huren is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektriciteit.  Deze generator zorgt voor stroom of stille stroom op een plek waar jij het nodig hebt en het zelf niet hebt.

Veelal wordt een verbrandingsmotor gebruikt als aandrijfmotor. Aggregaten worden gebruikt op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is, zoals op plaatsen waar geen aansluiting op het lichtnet voorhanden is. Ook op plaatsen waar een continue beschikbaarheid van energie een vereiste is, zoals in ziekenhuizen, worden aggregaten toegepast. Meestal staan ze dan vast opgesteld en worden aangeduid als noodaggregaat.

Aggregaat verhuur wordt over het algemeen de laatste tijd erg veel gedaan. Dit komt omdat grote evenementen of festivals erg veel stroom nodig hebben op 1 plek. Hiervoor is een aggregaat de beste oplossing.

Het verhuur van een aggregaat kan u doen bij ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de verhuur hiervan. Zij zullen dan vervolgens op locatie (een locatie die niet voorzien is van stroom, of locatie waar totaal geen stroom is) hun aggregaten / noodstroomsystemen installeren. U kunt deze aggregaten dus huren om ervoor te zorgen dat u op iedere gewenste plek gebruik kunt maken van groten hoeveelheden stroom, zonder dat er op die plaats een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn.

Comments are closed.